Προσβασιμότητα

Δήλωση Προσβασιμότητας του Irisengineering.gr

Τελευταία ενημέρωση: Οκτώβριος 2019.

Γενικά

Το Irisengineering.gr προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες του είναι προσβάσιμες σε άτομα με αναπηρία. Το Irisengineering.gr έχει επενδύσει σημαντικό αριθμό πόρων για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός του είναι πιο εύκολος στη χρήση και πιο προσιτός για άτομα με αναπηρίες, με την ισχυρή πεποίθηση ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Προσβασιμότητα στο Irisengineering.gr

Το Irisengineering.gr καθιστά διαθέσιμο το Δωρεάν Widget Πρόσβασης στο Διαδίκτυο που τροφοδοτείται από ένα αφιερωμένο διακομιστή προσβασιμότητας. Το λογισμικό επιτρέπει στο Irisengineering.gr να βελτιώσει τη συμμόρφωσή του με τις Οδηγίες Προσβασιμότητας στο Περιεχόμενο Ιστού (WCAG 2.0).

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας

Το μενού προσβασιμότητας του Irisengineering.gr μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στη γωνία της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να μεταφερθεί το μενού προσβασιμότητας στο σύνολό του.

Αποποίηση ευθυνών

Το Irisengineering.gr συνεχίζει τις προσπάθειές του να βελτιώνει συνεχώς την προσβασιμότητα του site και των υπηρεσιών του, πιστεύοντας ότι είναι η συλλογική μας ηθική υποχρέωση να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη, προσβάσιμη και απρόσκοπτη χρήση και για όσους από εμάς με αναπηρίες.

Παρά τις προσπάθειές μας να καταστήσουμε πλήρως προσβάσιμες όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο στο Irisengineering.gr, κάποιο περιεχόμενο ενδέχεται να μην έχει ακόμη προσαρμοστεί πλήρως στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο να μην βρεθεί ή να προσδιοριστεί η καταλληλότερη τεχνολογική λύση.

Εδώ για εσάς

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολία με οποιοδήποτε περιεχόμενο στο Irisengineering.gr ή χρειάζεστε βοήθεια σε οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.